Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Asociației #Colectiv, atac DEVASTATOR la Raed Arafat: MINTE cu nesimțire!

raed arafat

La șase luni de la incendiul din Colectiv, părinții celor care au murit în club caută cu disperare să afle cine le-a ucis copiii, iar președintele Asociației #Colectiv, Eugen Iancu, lansează un atac extrem de virulent la adresa secretarului de stat în Ministerul Sănătății, Raed Arafat.

Vezi și: OFICIAL Adevărata față a GENOCIDULUI provocat de Hexi Pharma

”Sambata 21-Noiembrie-2015 ora 8:00 , acum 6 luni copilul meu pierdea lupta cu bacteriile , cu mizeria , cu nepasarea , cu minciuna , cu hotia , cu nepriceperea , cu coruptia , cu un sistem criminal condus atunci , dar si acum de niste ticalosi sprijiniti de statul roman , prin servicii , procurori , politic . Le multumesc pentru asta lui Arafat , Banicioiu , Sandesc , Lascar si tuturor managerilor si secretarilor de stat din Ministerul Sanatatii . Nu te uit nici pe tine Piedone , primarul care semneaza " ca primarul " si nici pe voi cei care va uitati in ochii nostri si ne spuneati ca " faceti tot ce se poate pentru a ne salva copilul " .

Zi de zi ceea ce sustin din Noiembrie se dovedeste a fi adevarat . Zi de zi intreaga tara descopera ceea ce se stia , dar se ascundea prin minciuna , prin uz de fals . Cu toate astea procurorii DNA , DIICOT , Parchet , dorm . Nimic nu pare ai interesa in crima si in jaful din sanatate . Arafat minte cu nesimtire , ca de obicei el nu stie nimic . Poate ne spune cum este cu tabletele pentru SMURD la1500- 2000 de euro bucata , sau cat costa si mai ales cum s-a organizat licitatia pentru soft , tablete , etc. Cred ca ar fi o ancheta interesanta , dar cine sa o faca ?”, scrie Eugen Iancu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.