Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Consiliului Naţional de Integritate a demisionat

facebook.com/ciprian.ciucu
ciprian ciucu

Ciprian Ciucu, candidatul independent susţinut de Partidul M10 pentru Primăria Bucureşti, a demisionat din funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional de Integritate (CNI).

„Candidatura mea la Primăria Bucureşti este o decizie personală, dar este o decizie care poate afecta şi vulnerabiliza atât ANI, cât și CNI, le poate supune unor atacuri politice care mă vor ținti pe mine și nu doresc ca acest lucru să se întâmple. Nu vreau ca cineva să spună că am avantaje de imagine pentru că sunt candidat, dar în același timp prezidez un consiliu care are rolul de a responsabiliza ANI”, spune Ciprian Ciucu.

Citește și: Decizie RADICALĂ luată de Nicolae Păun: Ce a făcut deputatul pe care DNA îl vrea arestat

Ciprian Ciucu reprezenta societatea civilă în Consiliul Naţional de Integritate. „Le mulțumesc colegilor din cele 14 organizații neguvernamentale pentru încrederea lor, îmi pare rău că i-am reprezentat doar un singur an. Sper să înțeleagă că nu fug de responsabilitatea pe care mi-au încredințat-o, ci, din contră, îmi asum una la fel de importantă. De asemenea, îi rog să fie atenți, așa cum au fost și până acum, la cum merge și ce se întâmplă cu ANI”, adaugă Ciprian Ciucu.

Citește și: Asta e DEZVĂLUIREA anului în tenis: Ce s-a aflat despre Serena Williams și Maria Șarapova

Ciprian Ciucu şi-a anunţat duminică, 14 februarie 2016, candidatura la Primăria Municipiului Bucureşti, iar viziunea lui şi a M10 pentru Bucureşti se bazează pe 3 piloni principali:

” 1. Să redăm bucureștenilor plăcerea de a trăi în orașul lor! Mai multe facilități pentru petrecerea timpului liber, sistematizarea traficului cu accent pe transportul în comun, facilitarea accesului la educație și îngrijire.

2. Să punem Bucureștiul pe baze solide! Modernizarea infrastructurii tehnico-edilitare, demararea unui program realist de consolidare a locuințelor și identificarea, împreună cu cetățenii, a unui model administrativ de secol XXI.

3. Să eliminăm corupția și risipa! Transparență totală a primăriei, participarea cetățenilor la definirea priorităților administrației publice, stabilirea și impunerea unor standarde de cost pentru cheltuielile și investițiile publice.”

Citește și: Savanții anunță că omenirea va obține nemurirea până în 2050

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.