Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele executiv al PSD face praf propria rezoluție: 'E un pleonasm' (VIDEO)

Badalau

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, vicepreşedinte al Senatului, afirmă că titlul rezoluţiei adoptate de Comitetul Executiv Naţional al partidului, vineri, la Băile Herculane, este un pleonasm.

Întrebat dacă s-a discutat în interiorul PSD despre cine ar fi cei care fac parte din statul paralel, Bădălău a preferat să facă un comentariu despre propria rezoluţie.

"Cu mențiunea că e un pleonasm. Nu poate să fie și paralel și să fie și legitim", a afirmat preşedintele executiv al PSD.

Vezi AICI textul rezoluţiei PSD!

După ce i s-a atras atenţia că formula "stat paralel şi ilegitim" este chiar din rezoluţia PSD, Bădălău şi-a nuanţat poziţia: "Nu știu dacă e plenonasm, probabil că e pleonasm. Nu am mai discutat niciodată (despre membrii statului paralel - n.r.)."

"Există o presiune pe care o simțim toți, probabil mai mult domnul președinte, vizavi de proiectul pe legile justiției. Aceste acțiuni le legăm și de elaborarea și de finalizarea acestor legi. Eu nu pot să spun că e strict (din cauza legilor justiţiei - n.r.), dar cred că are o influență majoră. Vă spun ce simt eu", a mai precizat preşedintele executiv al PSD.

***

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.