Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele executiv al PSD, reacție după ce DNA a cerut urmărirea penală pentru Shhaideh și Rovana Plumb

badalau dragnea

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, își exprimă rezerve asupra vinovăției lui Sevil Shhaideh și a Rovanei Plumb, susținând că o demisie trebuie cântărită bine înainte, iar un răspuns va fi oferit, luni, după ședința PSD. Bădălău consideră că aceste acțiuni au rolul de a destabiliza PSD și pe Liviu Dragnea.

Citește și: ALERTĂ - DNA cere începerea urmăririi penale pe numele Rovanei Plumb

Citește și: OFICIAL! DNA a făcut ANUNȚUL: Sevil Shhaideh, acuzată în dosarul 'Belina'

”Credeți-mă că nu știu nimic din dosar, nu știu ce este acolo. Înțeleg că la Sevil Shhaideh este vorba de fapte petrecute pe vremea când nu era ministru. Cu siguranță vom avea o discuție luni, când vom avea ședință la PSD. Eu știu că și Rovana Plumb, și Sevil Shhaideh sunt două doamne cu putere de muncă, doi oameni serioși, care nu cred că au greșit. Există aceste suspiciuni ale DNA, dar dacă la fiecare suspiciune a DNA câte un ministru ar demisiona, atunci DNA ar pune un Guvern, nu?

Nu știu foarte multe din dosar, cu domnul președinte Dragnea nu am apucat să vorbesc. Cu siguranță mai multe vom știi luni, după ședință. Nu aș vrea eu să speculez, pentru că nu sunt genul de om care speculează, însă tot ce se întâmplă sigur că afectează PSD, pentru că sunt doi membri importanți ai partidului și implicit totul îl afectează și pe Liviu Dragnea, care este președintele partidului. Vom urmări situația și vom avea o poziție luni”, a declarat Niculae Bădălău, pentru STIRIPESURSE.RO.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.