Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele Klaus Iohannis a votat: Cum și-a justificat întârzierea / FOTO

Președintele Klaus Iohannis a ținut neapărat să intre din nou în istorie! De data asta pentru că a ajuns la vot abia la ora 18.30. E primul președinte al României care votează la o oră așa târzie.

"E o seară mare", a spus Iohannis înainte să intre în secţia de votare şi a dat mâna cu un copil, în timp ce unul dintre cei prezenţi i-a spus că a ajuns cam târziu.

După ce a votat, Klaus Iohannis i-a salutat pe cei de la secţia de votare. La ieşire, Klaus Iohannis a spus totul. "A fost o premieră pentru mine că am votat în Bucureşti. Am votat pentru un Bucureşti modern şi european", a spus Iohannis care a evitat să spună de ce a ajuns atât de târziu la secţia de votare.

”Am înţeles că domnia sa a avut probleme tehnice de a fi prins într-o secţie de votare. (...) Nu a putut vota pentru că nu era prins într-o secţie anume, unde trebuia repartizat şi acolo pe o listă suplimentară.", a declarat, duminică, Cezar Preda, purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti.

Pe 28 aprilie, preşedintele Klaus Iohannis anunţa că şi-a făcut viză de reşedinţă pentru Bucureşti şi că va vota în Capitală la alegerile locale.

"Este bine să se ştie că mi-am făcut viza de reşedinţă pe Bucureşti, adică voi vota la alegerile locale aici pentru primar general şi de sector şi pentru CGMB şi de sector", preciza Iohannis, adăugând că astfel va fi mai interesat de modul în care se face campanie electorală în Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.