Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PNL din Pecica a demisionat din funcție

fluentu.com
demisie

Membrii Organizaţiei PNL din oraşul Pecica sunt foarte nemulţumiţi şi spun că Organizaţia judeţeană a procedat nedemocratic în ce priveşte întocmirea listelor electorale, informează surse din interiorul organizaţiei, informează agerpres.ro

Potrivit aceleiaşi surse, liberalii din Pecica susţin că, atunci când a început campania de strângere de semnături de susţinere, din partea conducerii Organizaţiei judeţene a partidului li s-a promis că vor avea pe listele electorale un candidat din oraş. Mai exact, li s-a promis că actualul senator Constantin Traian Igaş, care este originar din acest oraş, va rămâne pe liste.

Anunț de ultim moment. Sunt vizați toți cei care au carduri


Traian Igaş nu se regăseşte pe lista candidaţilor, astfel că în organizaţia PNL din Pecica au izbucnit nemulţumirile. La finalul şedinţei desfăşurate miercuri seară preşedintele organizaţiei locale a PNL, Teodor Velici, a demisionat din funcţie, afirmă senatorul Constantin Traian Igaş.

Fost ministru de Interne, în scandalul de la DIPI: 'Unde e urgenţa?'


'Nemulţumirile exprimate de participanţii la şedinţă au pornit de la faptul că, atunci când s-au strâns semnăturile, celor din acest oraş li s-a promis că vor avea pe mai mai departe senator din Pecica, astfel mulţi dintre cei care au semnat nu ar fi făcut acest lucru. Şirul nemulţumirilor a continuat, invocându-se ideea că, mai nou, se face politică pe principiul 'pumnului în gură'. S-au spus lucrurilor pe nume, fără perdea, şedinţa încheindu-se cu demisia preşedintelui organizaţiei locale. Ca o concluzie generală, consider că cu asemenea mod de lucru, cea mai puternică organizaţie din judeţul Arad riscă să devină o organizaţie de pluton! Trist, dar adevărat', a declarat joi senatorul Constantin Traian Igaş, într-o postare pe Facebook. 

La şedinţă a participat şi actualul deputat Ion Şcheau, cel care ocupă poziţia a doua pe lista PNL la Senat, luându-i locul lui Constantin Traian Igaş. 

Pe locul 1 pe lista de candidaţi a PNL Arad pentru Senat se află actualul senator Ion Cristina, fostul lider al Organizaţiei judeţene a vechiului PNL. 

Senatorul PNL Constantin Traian Igaş a declarat că nu va contesta decizia BPJ a PNL Arad şi nici nu va candida pe lista altui partid, deşi a avut oferte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.