Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Precizări B1TV

b1tv

Avand in vedere unele informatii aparute in spatiul online, B1Tv face urmatoarele precizari:

Emisiunea Evenimentul Zilei de joi, in care a fost prezenta dna Monica Macovei, a fost intrerupta de un eveniment de promovare al contracandidatului Elena Udrea la alegerile prezidentiale in aceleasi conditii in care si promovarea electorala a dnei Monica Macovei a intrerupt alte emisiuni ale postului nostru atunci cand evenimentele initiate de domnia sa au avut loc.
Pe langa faptul ca B1tv a transmis live conferintele dnei Macovei din Bucuresti si Cluj, candidatul independent Monica Macovei a beneficiat de aparitii live in emisiunile postului nostru si in datele de 11, 20 si 23 octombrie, urmand sa aiba urmatoarea aparitie televizata in data de 25 octombrie, ora 21.00.
Este adevarat ca emisiunea la care participa dna Monica Macovei a fost intrerupta dupa 5 minute, dar la fel de adevarat este si faptul ca dna Macovei a intarziat 15 minute fata de ora de incepere a emisiunii.
La aceste precizari, B1tv adauga faptul ca a promovat electoral prin evenimente si aparitii in cadrul emisiunilor si pe domnii Klaus Iohannis, Victor Ponta, Gheorghe Funar, Dan Diaconescu, CV Tudor, Constantin Rotaru.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.