Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu dezvăluie cât l-a costat campania electorală. Replică DEVASTATOARE pentru Victor Ponta

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a ținut să dezvăluie cât a cheltuit în campania electorală pentru alegerile locale din 2016 din Capitală.

”Eu nu am niciun dezvoltator imobiliar în spatele meu, dar din campanie eu nu am nicio obligație față de niciun devoltator imobiliar. Eu nu mi-am făcut precampanie, deci nu am cheltuit niciun leu. În campanie am cheltuit 35.000 de euro, din banii mei personali, bani pe care nici nu i-am dat încă, pentru că acum încep plățile către furnizori. La PNL oamenii au venit fiecare de acasă cu banii propri cu 5000 de euro, cu 10.000 de euro, fiecare cât a putut.

Mai ușor cu lecțiile de morală din partea domnului Dan și a doamnei Firea. Nu accept lecții de morală din partea cuiva care își finanțează campania cu sute de mii de euro și care are în spate un grup de interese (...) Cu doamna Firea se poate discuta, este un om foarte bun de televiziune, un om cu o comunicare excelentă, dar când vine vorba despre discuții serioase despre București, doamna Firea este dată la o parte și din spate apar băieții care au interese (...) Eu n-am obligații la nimeni, sunt un om liber”, a declarat Cătălin Predoiu, la Adevărul Live.

Predoiu susține că în București candidează cuplul ”Firea-Dan”, iar orice vot dat către Nicușor Dan este un vot direcționat către Gabriela Firea.

”Doamna Firea s-a ascuns în dulap. Cred că mănâncă floricelele pe care nu le-a mâncat Ponta la alegerile din 2014. I-a dat bolul doamnei Firea și ea stă la televizor urmărindu-ne pe noi cum încercăm să explicăm soluțiile pentru București”, a mai spus Predoiu.

Candidatul PNL nu l-a uitat nici pe Victor Ponta, cel care l-a atacat extrem de virulent.

Citește și: Ponta pune tunurile pe Predoiu: Securist arogant şi oportunist. 'Primar General to be dreaming'

”Să se ducă în stradă, în piața liberă domnul Ponta, să vadă cine îl angajează, că nici paznic la un bloc nu e în stare să fie.

Vrea acum șefia Camerei Deputaților? Ce a făcut între timp? S-a dus la Gorj sau ce?

Eu înțeleg că e o frustrare la dânsul că a ros ani de zile la ușa lui Năstase, dar nu a ajuns ministru al Justiției decât accidental pentru o scurtă perioadă. Asta e diferența. Eu am fost invitat direct din mediul privat să devin ministru al Justiției. Eu am fost validat de munca mea în mediul privat, până la urmă asta e ceea ce contează. Domnul Ponta nu ar rezista nici măcar o zi în mediul privat. Cât a profesat, a profesat din mila lui Șova, care îi mai arunca dosare. E grea meseria de avocat! Să ne uităm la domnul Ponta cum dădea cu roba de pământ. S-a enervat la un proces și a dat cu roba de pereți. Ăsta e domnul Ponta! Până la urmă, să te pună cineva premier nu e mare lucru, validarea profesională e cea care contează”, a spus Predoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.