Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu îi arată pisica lui Victor Ponta

predoiu facebook

Premierul propus al PNL, Cătălin Predoiu, îi dă replica actualului premier Victor Ponta, după ce acesta a spus că Iohannis nu a venit cu Guvernul lui de acasă, așa că să nu-și mai dorească atât de tare ”un Guvern al lui, că l-a adus de acasă”.

”Am mai văzut o dată de ce a pierdut domnul Ponta alegerile prezidențiale, nu mai poți să minți oamenii. Domnul Ponta a făcut parte din acel Guvern al domnului Băsescu și a făcut parte de bună voie și nesilit de nimeni. A făcut parte puțin dezamăgit că nu avea altă poziție în Guvernul domnului Băsescu, dar era acolo și era acolo nu ca un tehnician, ci era acolo ca un actor politic important, care era membru al coaliției PSD-PDL, care lua decizii politice, inclusiv atunci când a fost vorba de încadrarea României în anumite echilibre macro-bugetare”, a declarat Cătălin Predoiu, la TVR.

Cătălin Predoiu susține că Victor Ponta are zilele numărate la Palatul Victoria și susține că actualul premier fuge de adevăratul fond al problemei: ce sprijin din partea populației mai are actualul Guvern, mai ales după alegerile prezidențiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.