Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu îi răspunde premierului: Ponta, parte a regimului Băsescu

predoiu-ponta

Cătălin Predoiu îi dă o replică premierului Victor Ponta, cel care a anunţat duminică organizarea unui eveniment de aniversare a celor trei ani scurşi de la "începutul sfârşitului regimului Băsescu-MRU-Predoiu".

"Ponta a fost un parlamentar care făcea cele mai penibile exerciţii de linguşire pe lângă Băsescu şi Boc ca să intre în guvernele Boc. Ponta chiar a fost parte a regimului Băsescu, a fost parte a coaliţiei PSD-PDL, în timp ce Mihai Răzvan Ungureanu şi subsemnatul am fost miniştri tehnocraţi, sprijiniţi politic de PNL şi ulterior PDL. Ponta a fost unul dintre cei mai mediocri miniştri politici pe care i-am văzut în cei patru ani de guvern, şi am văzut mulţi", a spus fostul ministru al Justiţiei, pentru Mediafax.

Vezi şi: Ponta aniversează 3 ani de la căderea Guvernului MRU. Liberalii, invitaţi la eveniment

Predoiu, care este şi premier al guvernului alternativ al PNL, a calificat evenimentul anunţat de Ponta drept o manifestare de "politică ieftină".

"Să aniversezi căderea regimului din care ai făcut parte, ca decident politic şi ministru politic, se înscrie în seria de ipostaze «normale» promovate de Ponta. Multiplele ipostaze şi tipare ocupaţionale încercate în viaţa se exprimă acum în conduita sa politică. Trebuie să-l înţelegem, să îl menajăm şi să-l dăm afară de la guvern, până nu transformă ţara într-un mare experiment al dedublării de tip ceauşist: la extern una, la intern alta", a mai spus Cătălin Predoiu, cel care a ocupat portofoliului Justiţiei în guvernele Tăriceanu, Boc şi Ungureanu şi poziţia de premier interimar.

Vezi şi: Crin Antonescu, răspuns pentru Ponta la 3 ani după căderea Guvernului MRU

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.