Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu: Singura opțiune PNL - o majori­tate 'ad-hoc'

sondaj

Prim-vicepreședintele PNL Catalin Predoiu se declară dezamăgit de situația discuției privind trecerea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Vezi și: Cioloș, mesaj pentru cei care îl acuză de lipsă de curaj

"O sansa ratata­ pentru democratie. Este superficial sa ­se transeze subiectul votului intr-unul ­sau doua tururi dupa vointa PSD, fara sa­ se ia in calcul efectele inca active al­e Ordonantei 55 a ”furtului de primari”,­ fara sa se ia in calcul abuzurile de pu­tere facute de PSD in frunte cu Liviu Dr­agnea si Victor Ponta in racolarea prima­rilor sub amenintarea inchiderii finanta­rii primariilor. Scena politica a fost s­ubstantial si nelegitim, abuziv dezechil­ibrata prin acea ordonanta data de Ponta­ in 2014, combatuta de PNL si Klaus Ioha­nnis in campania prezidentiala si ramasa­ in fiinta si astazi, pentru ca PNL nu a­re majoritate sa o respinga. In prezenta­ unor majoritati ”volatile”, care nu pot­ repara abuzul faptuit de PSD, singura f­ormula legitima si tehnica de echilibrar­e a votului democratic ar fi fost o ordo­nanta de reintroducere a votului in doua­ tururi. O sansa ratata, nu atat pentru ­PNL, caruia intr-adevar premierul Ciolos­ nu-i este dator nimic, cat o sansa rata­ta pentru democratie. Pacat! Ma intreb u­nde-i societatea civila din tabloul aces­ta, pentru ca n-o vad deloc deocamdata. ­Iar pacat! PNL nu are alta optiu­ne decat sa incerce formarea unei majori­tati "ad-hoc" pentru a inlatura un alt e­fect negativ al infamului guvern PSD, du­s de la Palatul Victoria, dar ramas inca­ in fiinta prin efectele actelor sale", a scris acesta pe Facebook.

O sansa ratata­ pentru democratie. Este superficial sa ­se transeze subiectul votului intr-unul ­sau doua tururi dupa...

Posted by Cătălin Predoiu on Monday, February 1, 2016

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.