Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pregătiri la Casa Albă pentru o eventuală punere sub acuzare a lui Donald Trump/ SURSE

donald trump suparat

Avocatii Casei Albe au inceput sa se documenteze cu privire la procedura de punere sub acuzare a presedintelui american Donald Trump, pentru a fi pregatiti in eventualitatea initierii unei asemenea proceduri împotriva președintelui Statelor Unite ale Americii, transmite CNN. Oficialii de la Casa Albă au reacționat: ”Așa ceva nu este adevărat!

Serviciile în PSD!? Se anunță furtuna!... zilele premierului par numărate

Oficialii prezidentiali cred ca presedintele se bucura in continuare de sprijinul aliatilor republicani, iar o procedura de punere sub acuzare nu este in acest moment pe masa discutiilor din Congres.

Chiar si democratii au incercat sa calmeze discutiile cu privire la o eventuala punere sub acuzare a presedintelui republican, care a jonglat de la un scandal la altul in ultima saptamana, incepand cu demiterea neasteptata a directorului FBI, divulgarea unor informatii secrete diplomatilor rusi invitati in Biroul Oval si publicarea unui raport a lui James Comey, in care acesta sustine ca Trump i-a cerut din februarie sa renunte la investigatia care-l vizeaza pe Michael Flynn.

Insa, avocatii administratiei s-au consultat in ultima saptamana cu mai multi experti in procedura punerii sub acuzare a presedintelui Statelor Unite.

Consilierul Don McGahn a pus la indoiala aceste pregatiri pentru o procedura de punere sub acuzare, sustinand ca nu ar autoriza o asemenea activitate a avocatilor de la Casa Alba.

Asociatii presedintelui au inceput sa discute despre angajarea unor avocati personali pentru Donald Trump.

Presedintele american Donald Trump a negat joi ca ar fi incercat sa intervina in investigatia FBI privind o eventuala ingerinta a Moscovei in alegerile prezidentiale din noiembrie trecut, in care a invins-o pe democrata Hillary Clinton, transmit AFP si EFE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.