Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERĂ absolută negativă pentru PRO TV. Ce s-a întâmplat în luna iulie

protv

Luna iulie 2015 a venit cu o premieră absolută negativă pentru Pro TV. Pentru primară dată, postul din Pache Protopopescu coboară pe locul 2 în topul audienţelor, fiind întrecut de Antena 1.

În luna iulie 2015, Pro TV a înregistrat la nivel național o audiență medie de 406.000 telespectatori/minut, față de 502.000 telespectatori/minut în luna anterioară. Cu aceste cifre, Pro TV coboară pe locul 2, după Antena 1, care înregistrează în luna iulie la nivel național o audiență medie de 418.000 telespectatori/minut.

Pro TV a avut cea mai mare variație negativă de audiență în lunile iunie și iulie, ajungând astfel să aibă în două luni cu aproape 300.000 de telespectatori/minut mai puțin la nivel național. Pro Tv se menține totuși pe locul 1 la orașe, însă și acolo cu numai 8.000 de telespectatori/minut peste Antena 1, potrivit reportervirtual.ro.

Schimbarea de lider s-a produs pe fondul unei scăderi generale de audiență a posturilor TV din TOP 10 (cu o singură excepție, Național TV, care are o creștere de 5.000 de telespectatori/minut), inclusiv a Antenei 1, în luna iulie față de luna iunie, firească din punct de vedere sezonier. Însă scăderea Pro TV a fost mult mai mare față de celelalte posturi (minus 96.000 de telespectatori/ minut în iulie față de iunie), fapt care a dus la situația descrisă mai sus.

În rest, celelalte posturi TV își păstrează în topul lunii iulie pozițiile deținute în iunie, cu excepția Antena Stars (post deținut de Intact), care pierde locul 10 și coboară o treaptă în clasament, cedând poziția către postul de televiziune pentru copii Disney.

Doar două televiziuni de știri se mențin în TOP 10 atât la nivel național, cât și la nivel urban (Antena 3 – locul 4 și România TV – locul 5). B1 TV rămâne tot în afara topului și mai coboară un loc: de pe 11, pe 12.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.