Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERĂ în România: Concert silenţios cu trupa Eyedrops, în Expirat Halele Carol / VIDEO

EYEDROPS / Facebook
concert eyedrops

Trupa Eyedrops va susține, în premieră în România, un "silent concert", intitulat "Muzică făcută pe-ascuns", informează un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.

Show-ul, care se va auzi doar prin căști wireless, numărul acesta fiind limitat la 300, va avea loc joi, de la ora 21,00, la Expirat Halele Carol.

"'Muzică făcută pe ascuns' este primul dintr-o serie de concerte menite să ne aducă mai aproape. Mai aproape de voi și de noi înșine. Ce înseamnă asta? Va fi un 'silent concert' — ca o șoaptă. Va fi secretul nostru. Începem în intimitatea unui spațiu familiar. Începem acasă. Apoi, încet, încet ne vom duce tot mai departe, încercând să respectăm liniști tot mai adânci în drumul nostru, să deschidem spații tot mai străine obișnuinței noastre", au declarat membrii trupei despre proiect, citați în comunicat.

Biletele pot fi achiziționate la prețurile de 25 de lei în avans sau 30 lei la intrare, în seara evenimentului. Tichetele sunt disponibile în pre-sale pe iaBilet.ro.

Trupa Eyedrops și-a început activitatea în 2012, prezentându-se în fața publicului cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 trupa și-a consolidat poziție pe piața românească de muzică, lansând piese în limba română precum "Spre Soare", "Prezent", sau "Bicicleta". Temele abordate în cântecele Eyedrops sunt cu precădere de natură socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei.

Citeşte şi: Nunta anului în showbizz! Vica Blochina se mărită cu fiul unui fost PREŞEDINTE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.