Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERĂ în Siria. Trupele speciale ruse au intervenit la sol în luptele din jurul Palmirei/ VIDEO

facebook.com
palmira

Lupte dure se desfășoară la această oră în jurul orașului Palmira și asistăm la o premieră - pușcașii marini ruși au intrat în luptă alături de armata siriană pentru securizarea zonei Palmira.

Vezi și: EXCLUSIV - DEZVĂLUIRI din sondajele INTERNE ale PNL

După ce au respins contraofensiva ISIS, forțele pro-guvernamentale avansează către câmpurile petroliere AL-SHA'AR.

Fortele speciale Cheetah ale armatei siriene in coordonare cu Fortele de Aparare Nationala au eliberat mai multe puncte in zona campurilor petroliere Al-Sha'ar dupa ce au lansat o contra-ofensiva puternica pentru a incerca sa recucereasca aceste importante campuri petroliere cucerite in urma cu cateva saptamani de ISIS.

Fortele Cheetah au cucerit in prima faza dealul Talat Majd dupa care au continuat sa ii impinga pe jihadistii ISIS spre sudul campurilor petroliere, unde au avut de infruntat un cotigent mare de jihadisti insa cu toate acestea Cheetah au avansat si au reusit sa cucereasca 5 puncte in zona campurilor petroliere punandui pe jihadisti intr-o situatie dificila in acest moment.

La aceasta ora se dau lupte pe flancul nordic al campurilor petroliere Al-Sha'ar unde fortele Cheetah incearca sa cucereasca dealul SyriaTel. Daca cuceresc acest deal, fortele Cheetah si aliatii lor vor fi in masura sa patrunda in interiorul campurilor petroliere si sa atace sondele de petrol 102 și 104.

In schimb, la nord de aeroportul T-4 puscasii marini Rusi au desfasurat pentru prima data de la venirea lor in Siria operatiuni comune cu armata siriana recucerind baza Muhajarah si securizand aeroportul T-4 care era in pericol in urma avansului ISIS. In 2 zile, puscasii marini Rusi au ajutat armata Siriana sa recastige initiativa in zona, insa cel mai probabil se vor oprii aici dat fiind faptul ca aeroportul T-4 a fost securizat.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.