Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERĂ pentru protestele din România! Așa ceva nu s-a mai văzut la un miting: Ce le-a trecut prin cap celor din Piața Victoriei / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
protest hartie igienica

Protestele din Piaţa Victoriei au fost reluate, miercuri seară! Aproape 1.000 de persoane manifestează faţă de noile măsuri fiscale adoptate de Cabinetul Mihai Tudose, oamenii venind cu suluri de hârtie igienică.

Pentru prima dată în istoria protestelor din România, manifestanții au aruncat spre sediul Guvernului cu zeci de suluri de hârtie igienică. "Le trimitem cadou premierului Mihai Tudose”, și-au motivat aceștia gestul istoric.

Citește și: Surpriză pentru Traian Băsescu: Ce îi pregătește Guvernul Tudose

În jurul orei 21.00, câţiva protestatari au mers în faţa gardurilor instalate de jandarmi şi au aruncat cu hârtie igienică spre Palatul Victoria, cerând demisia Guvernului.

În timp ce o parte dintre manifestanţi au aruncat hârtie igienică pe carosabuil, alţii au desfăşurat mai multe suluri într-un singur loc şi au pus deasupra hârtiei cele două manechine înfăţişându-i pe Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu îmbrăcaţi în zeghe.

Citește și: Protecția Consumatorilor a făcut ravagii în hipermarketuri: În ce magazine s-au găsit promoții false și produse cu etichete greșite

Hârtia igienică a acoperit și două marionete în costume de pușcăriași care-i înfățișau pe Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

Jandarmii au încercat să îi convingă pe manifestanţi să înlăture din piaţă baxurile cu hârtie igienică, depozitate pe jos, însă fără succes.

Citește și: Reacție FURTUNOASĂ a lui Rareș Bogdan! „Mizerabilii nu au limite!” .

credit foto: Inquam Photos

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.