Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERE DE WEEKEND: 'Geostorm' şi 'Wonderstruck' printre noile filme lansate la sfârşitul acestei săptămâni în SUA

film

Acest sfârşit de săptămână este unul bogat în lansări în cinematografele americane, superproducţii cu subiecte apocaliptice intrând în competiţie cu comedii, filme horror sau drame pentru atenţia cinefililor şi un loc cât mai sus în topul încasărilor, scrie AGERPRES.

Citeşte şi: Festivalul Național de Teatru se deschide oficial cu spectacolul 'Hamlet | Collage'

Filmul "Wonderstruck", în regia lui Todd Haynes, spune povestea unui băiat din zona centrală a SUA, aflat la începutul adolescenţei, care se derulează simultan cu povestea unei fete de aceeaşi vârstă, din New York, care însă s-a născut cu 50 de ani mai devreme, între cei doi materializându-se o conexiune misterioasă, dincolo de timp. Din distribuţie fac parte Oakes Fegley, Julianne Moore, Michelle Williams şi Millicent Simmonds.


"The Snowman" este un thriller poliţist despre un diabolic ucigaş în serie, cu Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg şi Jonas Karlsson în rolurile principale. Producţia este regizată de Tomas Alfredson ("Tinker Tailor Soldier Spy"). 

Negustorul internaţional de artă Ron Hall trebuie să se împrietenească cu un periculos om al străzii pentru a-şi slava căsnicia în filmul "Same Kind of Different as Me". Filmul, în regia lui Michael Carney, îi adună în distribuţie pe Renée Zellweger, Jon Voight, Djimon Hounsou şi Greg Kinnear. 

În "Geostorm" regizorul Dean Devlin îi aduce în distribuţie pe Gerard Butler, Jim Sturgess, Abbie Cornish şi Alexandra Maria Lara într-un film despre natura scăpată de sub control. Atunci când reţeaua de sateliţi concepuţi să ţină sub control clima Terrei se dereglează, totul devine o cursă contra-cronometru până când o uriaşă furtună globală va distruge totul în calea ei.

Citeşte şi: Facebook a început testele. Cum va funcţiona noul serviciu paywall

Tyler Perry revine ca regizor şi actor principal în comedia cu accente horror "Tyler Perry's Boo 2! A Madea Halloween". De această dată personajele Madea, Bam şi Hattie se aventurează într-un loc în care s-au produs mai multe crime şi în care este organizată o petrecere de Halloween care scapă de sub control. Alături de Tyler Perry, în rolurile principale mai apar Patrice Lovely, Brock O'Hurn şi Lexy Panterra. 

Drama biografică "Only the Brave", în regia lui Joseph Kosinski, este bazată pe povestea reală a unei echipe de pompieri de elită, Granite Mountain Hotshots, care încearcă să protejeze un oraş de un puternic incendiu de vegetaţie. Rolurile principale sunt interpretate de Josh Brolin, Miles Teller, Jeff Bridges şi Jennifer Connelly. 

Filmul "The Killing of a Sacred Deer" vorbeşte despre sacrificiile pe care trebuie să le facă un chirurg după ce viaţa sa ia o întorsătură spre rău, iar comportamentul unui adolescent pe care l-a luat sub aripa sa începe să capete note tot mai sinistre. Regizorul Yorgos Lanthimos îi aduce împreună în acest film pe Nicole Kidman, Alicia Silverstone, Colin Farrell şi Raffey Cassidy.

Citeşte şi: Doliu în Franţa! O actriţă de legendă s-a stins din viaţă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.