Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERE DE WEEKEND - 'Jigsaw' şi 'Suburbicon', principalele noutăţi de pe afişele cinematografelor nord-americane

Phoenix
cinema

Saga horror 'Saw', care părea că a ajuns la final cu cel de-al 7-lea episod 'Saw 3D', în 2009, revine după 8 ani cu 'Jigsaw', cu ambiţia de a urca pe primul loc în box-officeul nord-american, alături de 'Suburbicon', cel mai recent film al lui George Clooney în postură de regizor, relatează vineri AGERPRES, citând EFE.

Citeşte şi: Regizor român celebru, protest EXTREM faţă de vizita Patriarhului Chiril: 'Un dar de sânge și de bani...' - VIDEO

Noul 'Jigsaw', în regia fraţilor Michael şi Peter Spierig, prezintă apariţia unei serii de trupuri neînsufleţite care îi face pe poliţişti să suspecteze că ar fi vorba de asasinate similare celor comise de John Kramer, criminalul cunoscut drept Jigsaw, dat mort în urmă cu zece ani. 

Matt Passmore, Tobin Bell, Callum Keith Rennie şi Hannah Emily Anderson sunt protagoniştii acestui film. 

'Suburbicon', avându-i în distribuţie pe Matt Damon, Julianne Moore şi Oscar Isaac, este o satiră sumbră despre rasismul care predomina în suburbiile din marile oraşe din nord-estul SUA în deceniul 1950. 

Filmul combină un scenariu scris acum câţiva ani de fraţii Coen cu altul scris de Clooney şi partenerul său, Grant Heslov, despre un incident real survenit în 1957 şi care prezintă şocul pe care îl provoacă mutarea unei familii afro-americane într-un cartier idilic al albilor.

Citeşte şi: INEDIT: Papa Francisc, în dialog cu astronauţii de pe Staţia Spaţială - VIDEO

Alte premiere care ajung în acest weekend pe marile ecrane nord-americane sunt 'Thank You For Your Service' şi 'All I See Is You'. 

'Thank You For Your Service' reprezintă debutul ca regizor al lui Jason Hall, scenarist al filmului 'American Sniper', care relatează întoarcerea acasă a unui grup de militari americani participanţi la războiul din Irak şi modul în care aceste amintiri sumbre ameninţă să le distrugă viaţa la mult timp după ce au părăsit câmpul de luptă. 

Miles Teller, Haley Bennett, Keisha Castle-Hughes şi Amy Schumer fac parte din distribuţia filmului. 

'All I See Is You', în regia lui Marc Foster, este povestea unei femei oarbe şi a soţului ei şi modul în care se schimbă viaţa lor, după ce ea face o operaţie la ochi, îşi recapătă vederea şi începe să vadă detalii revelatoare pentru ei. 

Blake Lively, Jason Clarke, Ahna O'Reilly şi Miquel Fernández sunt actorii care joacă în acest film.

Citeşte şi: Radu Tudor, critici DURE la vizita Patriarhului Chiril I al Moscovei: 'Cum să chemi la comemorarea victimelor pe reprezentantul călăilor?!' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.