Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERE DE WEEKEND `Justice League` și `Wonder` debutează pe marile ecrane nord-americane în acest weekend

film

Filmul "Justice League", un nou lungmetraj cu supereroi din universul DC Comics, și drama "Wonder", care o are în distribuție pe Julia Roberts, fac parte dintre peliculele care vor debuta pe marile ecrane din Statele Unite în acest sfârșit de săptămână, potrivit site-ului IMDb.com.

Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jeremy Irons, Gal Godot, Jason Momoa, Diana Lane și J.K. Simmons sunt doar câteva dintre numele impresionante din distribuția filmului "Justice League", regizat de Zac Snyder.

Mânat de încrederea lui restabilită în umanitate și inspirat de acțiunile altruiste ale personajului Superman, Bruce Wayne — alter ego-ul lui Batman — beneficiază de ajutorul unui nou aliat, Diana Prince, în lupta sa cu un adversar de calibru. Împreună, Batman și Wonder Woman acționează cu rapiditate pentru a găsi și a recruta o echipă de "meta-oameni", care să lupte cu noua amenințare ce se profilează la orizont. Dar, în pofida înființării acestei echipe fără precedent de supereroi — Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg și The Flash—, ar putea fi deja prea târziu pentru ca ei să salveze planeta de un atac de proporții catastrofale.
Jacob Tremblay, Julia Roberts și Owen Wilson sunt interpreții personajelor principale din drama "Wonder", regizată de Stephen Chbosky.

Având la bază un roman care a apărut pe lista de bestselleruri publicată în The New York Timpes, filmul "Wonder" prezintă povestea emoționantă a lui August "Auggie" Pullman. Născut cu o malformație facială care, până acum, l-a împiedicat să frecventeze cursurile unei școli normale, Auggie devine un erou local surprinzător, după ce se înscrie în clasa a cincea. Cu ajutorul părinților lui, în contextul în care întreaga comunitate întâmpină dificultăți în a-și descoperi sentimentele de compasiune și de acceptare, Auggie reușește să le arate celorlalți copii că este la fel de normal ca ei, că nu este diferit și că frumusețea nu este doar exterioară, ci și interioară.

Un alt film ce va fi lansat pe marile ecrane nord-americane în acest weekend este comedia de animație "The Star". Regizat de Timothy Reckart și beneficiind de vocile unor actori precum Gina Rodriguez și Steven Yeun, acest film spune povestea unui mic dar curajos măgăruș care, alături de alți prieteni necuvântători, devin eroii primului Crăciun din istorie.

Printre premierele restrânse ale acestui sfârșit de săptămână în Statele Unite se numără, de asemenea, cele ale unor filme precum "Roman J. Israel, Esq." și "Mudbound".

În drama "Roman Israel, Esq.", Denzel Washington joacă rolul unui avocat al apărării, dedicat profesiei și ușor idealist, care, în urma unei serii de evenimente tumultuoase, ajunge într-o situație de criză care îl determină să întreprindă acțiuni extreme. Din distribuția peliculei face parte și actorul Colin Farrell.

Pelicula "Mudbound" spune povestea a doi bărbați care se întorc acasă după cel de-al Doilea Război Mondial și încep să lucreze la o fermă dintr-o regiune rurală din Mississippi, unde încerc să depășească rasismul din epocă și să se readapteze la viața de după război. Pe afișul filmului se regăsesc actori consacrați, precum Carey Mulligan, Garrett Hedlund și Jonathan Banks, dar și cântăreața Mary J. Blige.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.