Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul desemnat, luat în vizor: O asociaţie îi cere clarificări pe tema CV-ului

Inquam Photos / George Calin
sorin grindeanu Inquam Photos

Într-o perioadă în care suspiciunile de plagiat planează des asupra demnitarilor, noul premier desemnat nu putea să scape. O asociaţie îi cere să-şi facă publică o carte publicată în 2002 şi menţionată în CV.

Asociaţia Educaţie şi Cercetare (Edu Cer) îi trimite premierului desemnat Sorin Grindeanu o scrisoare deschisă pe această temă.

Vezi şi: Ambasadorul SUA vorbeşte despre noul guvern: Avertisment pentru 2017/ VIDEO

"Am văzut în presă informaţia că nu există în biblioteci, şi nici o referire pe internet la cartea pe care dv. susţineţi că aţi publicat-o, “Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”, editura Ionescu, 2002.

Am căutat la rândul nostru toate sursele bibliografice care ne-au stat la îndemână şi n-am găsit nici o referire la această lucrare.

Mai mult, lucrarea se referă la „teoria măsurii”, un capitol de matematică pură, dificil de abordat de către un absolvent de informatică.

În asociaţia Edu Cer avem colegi profesori universitari în matematică, specializaţi în domeniul de care se ocupă cartea dumneavoastră, şi care îşi exprimă dorinţa s-o studieze.

Pentru a nu plana nicio umbră de îndoială asupra adevărului celor declarate în CV-ul dv., vă rugăm, domnule Prim Ministru desemnat, să ne facilitaţi accesul la cartea dv, folosind adresele de contact ale site-ului www.educer.eu", se arată în scrisoarea semnată de "Comitetul Director al Asociaţiei Educaţie şi Cercetare".

Vezi şi: Codașii fac legea în PNL. Cine pierde, cine câștigă din tactica batistei pe țambal

Pe site-ul Asociaţiei Educaţie şi Cercetare nu se menţionează cine sunt membrii Comitetului Director. Singurul membru menţionat este Ştefan Vlaston, preşedintele fondator al Edu Cer. Acesta este membru PMP şi a candidat din partea formaţiunii conduse de Traian Băsescu la alegerile parlamentare din 11 decembrie, pe un loc neeligibil de senator, în Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.