Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul italian Gentiloni: Nu au fost înregistrate victime în urma seismelor de miercuri

www.twitter.com
cutremur Norcia Italia

Premierul italian Paolo Gentiloni a declarat că nu au fost înregistrate victime în seismele care s-au produs în centrul Italiei miercuri, menţionând că a fost permanent în contact cu oficialii italieni care l-au asigurat că situaţia este sub control, scrie DPA. ''Din fericire nu sunt italieni decedaţi'', a spus şeful executivului italian, cu prilejul unei conferinţe de presă comune desfăşurate la Berlin cu cancelarul german Angela Merkel.

Patru cutremure puternice cu magnitudine mai mare de 5 s-au produs miercuri dimineaţa, în centrul Italiei, într-o zonă aflată în prezent sub zăpadă şi deja afectată de o serie de seisme puternice în august şi octombrie anul trecut. Un prim cutremur a avut loc ora locală 10:25 (09:25 GMT), evaluat la o magnitudine de 5,3 de Institutul american de geofizică (USGS) şi Centrul seismologic euro-mediteraneean (CSEM). Al doilea, mai puternic şi mai lung, evaluat la o magnitudine de 5,7, a avut loc la ora locală 11:14 (10:14 GMT), iar al treilea, evaluat la o magnitudine de 5,5, s-a produs la ora locală 11:25 (10:25 GMT), conform Agerpres.

Un nou cutremur cu magnitudinea de 5,1 grade pe scara Richter, potrivit primelor estimări, s-a produs în centrul Italiei în jurul orei locale 14:33 (13:33 GMT) şi s-a simţit şi în regiunile Lazio, Abruzzo, Marche precum şi la Roma, relatează EFE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.