Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Mihai Tudose, anunț de ULTIMĂ ORĂ: 'Am cerut o sesiune extraordinară'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a anunțat luni, la sfârșitul ședinței de la PSD, că a cerut o sesiune extraordinară în Parlament, pentru a rezolva problema ELCEN, arătând că regia trebuie să treacă în subordinea Primăriei Capitalei.

„Este posibil să avem o sesiune extraordinară, pe baza unei sesiuni extraordinare să avem şi noi o şedinţă de guvern suprapusă pentru a rezolva situaţia Elcen-ului. Trebuie lege pentru aşa ceva, ordonanţă de urgenţă şi nu avem abilitarea pentru aşa ceva. (...) Trebuie să rezolvăm problema bucureștenilor. Nu a fost o discuție. (...) Da, am cerut-o, pentru a rezolva problema încălzirii din Bucureşti, fiindcă dacă aşteptăm septembrie s-ar putea să fie târziu pentru bucureşteni, şi atunci cu cât mai repede, cu atât mai bine. Să treacă Elcen-ul la Primărie şi noi să fim de acord prin acest proiect de lege”, a declarat Mihai Tudose, la sediul PSD.

La sfârșitul lunii iunie, Consiliul General al Capitalei a aprobat cumpărarea pachetului de acţiuni de la ELCEN, astfel încât să fie posibilă fuziunea cu RADET, suma necesară acestui proces ridicându-se la 155 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.