Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul poate fi mândru de soţia lui: Ce a putut face Valerie / FOTO

facebook.com
ciolos

Aşa ceva mai rar. Dacian Cioloş poate fi mândru de propria soţie. Ultimul eveniment la care au luat parte cei doi poate sta drept exemplu pentru orice soţie de politician.

Vizita premierului într-o comună din Alba Iulia, Ciugud a surprins pe toată lumea prin gesturile soţiei. Atât de discretă a fost Valerie Cioloş încât, deși s-a aflat timp de mai multe ore în aceeași sală cu soțul ei și toată presa din România, nimeni nu a observat acest lucru. În timpul lansării “Pachetului de măsuri pentru dezvoltarea clasei de mijloc la sate”, eveniment desfășurat la căminul cultural din Ciugud, franțuzoaica Valerie Cioloș a ocupat un scaun în sală, unde a asistat cu atenție la toate prezentările și dezbaterile ce au avut loc, până la finalul evenimentului. Nu a dorit în niciun fel să atragă atenția.

Citeşte şi: Guru Bivolaru profită de legile Franței: Ce s-a întâmplat la Paris

Valerie Villemin nu s-a aflat la Ciugud doar ca să își susțină soțul la lansarea unui proiect de suflet pentru acesta, ci și ca specialist în domeniul agriculturii. Așa cum a declarat recent la o emisiune de radio, doamna Cioloș lucrează cu o asociație de dezvoltare rurală din județul Alba, cel mai probabil chiar din Ciugud, spune ziarulunirea.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.