Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Ponta, despre vila în care ar trebui să se mute Iohannis

vila lac 3

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, într-o emisiune la RTV, că nu ştie când vor fi finalizate lucrările de reabilitare a Vilei Lac 3, locaţie care este renovată pentru a deveni reşedinţa preşedintelui Klaus Iohannis. 

Primul ministru a precizat că nu vrea să comenteze asupra acestui subiect, afirmând că banii pentru reabilitarea vilei provin de la bugetul RAAPPS. 

"Chiar nu cunosc când se termină lucrările la Vila Lac 3. Tot ceea ce ţine de Administraţia Prezidenţială se discută direct, nu trece pe la mine. Nu ştiu cine construieşte, bănuiesc că o firmă privată. Banii vin de la RAAPPS, RAAPPS-ul nu primeşte bani de la buget, e bugetul RAAPPS-ului. Nu cunosc dacă suma pentru reabilitarea Vilei Lac 3 este mare, nu ştiu cât e. Mi se pare meschin din partea mea, ca prim-ministru, să mă apuc să număr câte vaze şi câte scări îşi face preşedintele. Şi preşedintele şi eu şi toţi cei care suntem plătiţi din bani publici avem obligaţia să punem la dispoziţie ceea ce ţine de cheltuieli publice, dar nu am obligaţia să şi comentez asta", a spus Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.