Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Republicii Moldova, confundat cu Vladimir Putin

valeriu strelet

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a fost confundat cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin, atunci când a fost întâmpinat de staff-ul tehnic de la sediul Natiunilor Unite, cu ocazia ceremoniei de deschidere luni a celei de-a 70-a reuniuni a Adunarii Generale ONU de la New York, dupa cum a relatat marti postul de radio Vocea Basarabiei.

Astfel, premierul moldovean a fost escortat în sala de festivitati spre locul care fusese pregatit presedintelui rus, potrivit postului de televiziune rusesc RTVI.

Fara a-si manifesta surprinderea, deoarece si înainte i se mai spusese ca ar semana fizic cu Putin, premierul moldovean a clarificat imediat situatia, îndreptându-se spre locul care îi era rezervat.

În presa rusa au aparut o serie de comentarii pe tema acestei confuzii, unele ziare afirmând ca, dupa o absenta de zece ani la sediul ONU, nimeni nu mai tine minte cum arata liderul rus cu adevarat, relateaza postul de radio citat. Potrivit unei alte 'ipoteze', Putin însusi ar fi regizat aceasta confuzie, dar motivele acestei 'manevre politice' ramân neclare.

Mass-media de la Chisinau a invocat nu o data asemanarea între premierul Valeriu Strelet si presedintele rus. 'Seamana cu Putin la chip si chelie si cu (fostul presedinte al României, Traian) Basescu din profil', titrau ziarele din Chisinau în ziua învestirii sale ca premier la 30 iulie.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.