Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Sorin Grindeanu, precizări despre eliminarea TVA la locuințe

Inquam Photos / George Calin
sorin grindeanu Inquam Photos

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, că proiectul de lege privind TVA zero la locuinţe pentru persoane fizice are susţinerea Guvernului şi va fi adoptat în această sesiune parlamentară.

Leul A PICAT: Curs minim pentru moneda noastră

"Proiectul legii TVA zero, care e în Parlament în acest moment, pentru livrarea de locuinţe pentru persoanele fizice are susţinerea Guvernului. Dacă vorbim cu un finanţist, aşa cum îi ştim cu toţii, care stau şi doar adună plusuri şi minusuri fără să vadă efectele secundare, prima impresie a unui finanţist e că o să avem un minus important la buget. Dacă, în schimb, vorbim de efectele într-un întreg domeniu, ceea ce înseamnă un impuls pe această piaţă, ceea ce înseamnă să începem să reducem acel deficit de aproximativ 1.000.000 de locuinţe noi - e unul din puţinele lucruri pe care le putem face în acest moment", a spus Grindeanu, la Palatul Parlamentului, în cadrul unei dezbateri despre piaţa imobiliară în 2017, informează agerpres.ro.

Șefa CSM răspunde acuzațiilor lansate de Camelia Bogdan: 'Organele judiciare să își facă treaba'

El a precizat că Guvernul va da un punct de vedere pozitiv pe acest proiect de lege şi va fi notificată şi Comisia Europeană. 
Premierul a admis că într-o primă fază, până va fi adoptat, proiectul ar putea crea incertitudine, dar şi-a exprimat convingerea că el va duce la relaxare fiscală şi va impulsiona piaţa imobiliară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.