Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preot reţinut de poliţişti. Bărbatul s-a urcat băut la volan, a omorât un om şi a fugit de la locul accidentului

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un preot din comuna gălăţeană Schela a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce, duminică seara, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice la volan, a accidentat mortal un pieton şi a fugit de la locul faptei, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi, Crina Dragu. 

"Un bărbat, de 49 ani, din Schela, în timp ce se deplasa pe partea dreaptă a drumului DJ 251K, a fost accidentat mortal de un autoturism. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, dar poliţiştii l-au identificat, fiind vorba despre un bărbat de 44 ani, din comuna Schela. Testat cu aparatul Drager s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat", a spus Crina Dragu. 

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul care a provocat accidentul este Dănuţ Hohotă, preotul din comuna Schela, care a fost reţinut pentru 24 de ore. 

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului, potrivit AGERPRES.

Citeşte şi: CTP, reacţie DURĂ după ce greii PSD au făcut SCUT în faţa lui Dragnea la DNA: 'PSD vrea să ÎNGENUNCHEZE justiția.' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.