Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa catalană anunță transferul lui Neymar la PSG: Suma EXTRATERESTRĂ plătită de arabi

neymar

Presa catalană, care continuă să scrie despre foiletonul Neymar, a fost unanimă luni: brazilianul va părăsi FC Barcelona cu destinaţia PSG, în timp ce Philippe Coutinho, acum la Liverpool, este anunţat drept succesorul său.

Probabila plecare a lui Neymar de la FC Barcelona agită ziariştii catalani, care speră ca brazilianul să facă rapid anunţul dacă se va transfera sau nu la PSG. Toate datele converg către o mutare care se va perfecta marţi, după ce brazilianul va efectua vizita medicală. El nu va merge însă la Paris, ci va lua un avion cu destinaţia Qatar. După ce medicii îl vor examina în Doha, brazilianul se va întâlni cu Nasser Al Khelaifi şi îşi va pune semnătura pe noul contract. Miercuri, Neymar este aşteptat în capitala Franţei, unde va avea loc şi prezentarea oficială.

Citește și: Decizie fără precedent! Ce cunoscut lanț de hipermarketuri se transformă în mall

Cotidianul Sport anunţă fără echivoc plecarea brazilianului şi venirea atacantului brazilian Philippe Coutinho, de la Liverpool, conducerea clubului englez aflându-se deja în negocieri cu Barca. Trupa de pe Nou Camp ar fi gata să ofere până la 85 de milioane euro pentru internaţionalul brazilian. Între timp, presa catalană a lansat şi varianta Griezmann, cu menţiunea că aducerea francezului va costa mai mult.

Vanguardia vorbeşte despre ''o plecare iminentă'' şi de faptul că nu mai aşteaptă decât ''anunţul pe care să-l facă jucătorul''.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu pune punctul pe i! În ce bază vor fi calculate noile pensii speciale

El Mundo Deportivo se gândeşte şi mai departe, punând accentul pe posibilii jucători pe care i-ar putea cumpăra clubul catalan cu banii din transferul atacantului brazilian (220 milioane euro), fiind evocate numele lui Ousmane Dembele de la Borussia Dortmund şi Kylian Mbappe de la AS Monaco.

222 de milioane de euro este clauza de reziliere pe care PSG o va plăti pentru a-l achiziţiona pe Neymar. Brazilianul va avea un salariu de 30 de milioane de euro/sezon, la care se adaugă serie de bonusuri, dar şi prima de instalare.

Citește și: După rachetele Patriot, americanii mai au o AFACERE pentru țara noastră! Cu ce propunere vin ACUM

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.