Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa din Ungaria: un român apreciază politica anti-imigrație a lui Orban

www.stiripesurse.ro
Laurențiu Rebega

Mai multe publicații importante din Ungaria au observat cu uimire că europarlamentarul român Laurențiu Rebega, vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății, apreciază politica anti-imigrație a premierului Viktor Orban. În schimb, observă presa maghiară, Rebega e critic față de politica românească față de imigranții non-UE, acesta atrâgând atenția că singura grijă a decidenților de la București este aceea de a urma directivele Bruxelles-ului chiar și când acestea contravin intereselor statului român, în lipsa unei strategii cu privire la acest fenomen  care se manifestă tot mai acut la granițele României.

Presa din Ungaria îl citează pe europarlamentarul român care este de părere că dreptul individual la imigrație trebuie respectat, fiecare persoană având dreptul să se stabilească unde dorește pe lume, dar că acest drept nu trebuie extins la popoare întregi și nici folosit ca un mijoc de război tactic. Mai mult, arată Rebega, există pericolul ca o dată ce românii vor imigra în număr tot mai mare spre alte țări din UE, România să fie colonizată cu populații străine.

Europarlamentarul român mai crede că problemele demografice ale Europei trebuie rezolvate prin adoptarea de măsuri de încurajare a natalității, nu prin aducerea de imigranți non-UE, și că națiunile nu sunt companii să fie judecate pe bază de productivitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.