Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presă: Gareth Bale l-a eclipsat total pe Cristiano Ronaldo

Presa europeana titreaza ca fotbalistul galez, Gareth Bale, a fost cel mai bun jucator al echipei Real Madrid în victoria de miercuri seara, cu Manchester City, scor 1-0, în semifinalele Ligii Campionilor. Finala Atletico Madrid-Real Madrid se va juca pe 28 mai, la Milano, scrie Mediafax.

Real Madrid s-a calificat miercuri seara în finala Ligii Campionilor dupa ce a învins, pe teren propriu, formatia engleza, Manchester City, scor 1-0. Presa europeana scrie ca fotbalistul galez, Gareth Bale, a fost de departe cel mai bun jucator al echipei antrenate de Zinedine Zidane.

"Bale a ajutat-o pe Real Madrid sa joace înca o finala de Liga Campionilor. Fotbalistii de la Real Madrid le-au dat celor de la Atletico palariile, paltoanele, le-au strâns mâinile, le-au multumit pentru vizita si i-au trimis acasa, fiind cu gândul deja la finala cu Atletico Madrid", a fost comentariul englezilor de la Daily Mail.

"Galezul Gareth Bale o duce pe Real Madrid pe drumul catre al 11-lea trofeu de Liga Campionilor. Se anunta un derby fierbinte cu Ateltico Madrid. Cristiano Ronaldo a fost eclipsat total de Gareth Bale", au scris nemtii de la Bild.

"Madrid, capitala Europei. Real Madrid îsi va întâlni vecina din oras, pe Atletico Madrid, echipa pe care a mai învins-o si în finala din 2014. Cu un Cristiano Ronaldo absent, Gareth Bale a preluat frâiele Realului si a creat faza din care s-a marcat golul.", au titrat francezii de la L'Equipe.

"Derby la Milano. Simeone va avea parte de o revansa dupa dupa meciul din 2014. Madrid este capitala fotbalului în acest an.", a scris Gazzetta dello Sport, amintind si de finala Ligii Campionilor din 2014, când Real Madrid a învins-o pe Atletico Madrid cu 4-1, dupa un meci care a avut nevoie de prelungiri.

"Gareth Bale s-a eliberat de umbra lui Cristiano Ronaldo. Un autogol al lui Fernando a asigurat finala pentru Real Madrid. Absenta lui Silva a fost cheia în echipa Mancehster City, iar Zinedine Zidane a avut încredere în Jese în cel mai important joc, sunt de parere jurnalistii cotidianului englez, Daily Mirror.

ESPN: "Bale a aratat calea, a fost cel mai bun atacant de pe teren. Real Madrid a fost mai puternica si mai periculoasa în ambele jocuri. Pentru Atletico Madrid, se anunta o revansa dupa finala pierduta în 2014."

sursa foto: www.dailymail.co.uk

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.