Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa spaniolă o laudă pe Simona Halep: 'Merita să fie numărul 1'

Simona Halep

Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros 2017, insa a lasat o impresie foarte buna prin spiritul sau combativ si calitatile aratate in ultimele luni. Intr-o analiza a circuitului WTA, jurnalistii de la portalul Punto de Break au remarcat ca Simona Halep este singura jucatoare ce are o constanta peste medie, conform ziare.com.

"Fara niciun dubiu, Simona Halep este una dintre cele mai bune si cele mai complete jucatoare din lume. Intr-un circuit marcat de inconstanta si de lipsa stilurilor de joc, sa gasesti o femeie capabila sa joace bine pe toate suprafetele, care sa ramana in elita de cativa ani buni, este o descoperire remarcabla, iar Simona este unica", a scris sursa citata.

Jurnalistii iberici trec apoi in revista dezamagirea traita de Simona in finala Roland Garros si amintesc ca Darren Cahill a inceput deja sa-i ridice moralul, cu gandul la urmatorul turneu de Grand Slam. In opinia jurnalistilor spanioli este asadar doar o chestiune de timp pana cand Simona va ajunge numarul unu in lume. "Simona este la doar 115 puncte de primul loc si are de aparat un sfert de finala la Wimbledon. Daca va face o tranzitie buna de la zgura la iarba si va avea forma din ultima perioada, este clar candidata sa ajunga pe primul loc.

La perseverenta aratata si talentul sau, Simona merita recompensata cu premii marete, adica primul loc", a mai scris sursa citata.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.