Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presedintele CCR SOCHEAZA. Cum judeca societatea in baza celor 10 porunci/ video

CCR

Preşedintelui Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean a participat vineri la o dezbatere despre justiţie, organizată de Comunitatea Evreilor din România. Acesta a facut o radiografie a societatii in care traim, vazuta prin prisma celor 10 porunci. Discursul lui Zegrean a socat, acesta aratand cum practici medicale, legalizarea prostitutiei sau denuntul mincinos fac ca societatea sa nu respecte cele 10 porunci.

"Cele 10 porunci, decalogul, reprezinta prima mare incercare de legiferare, de codificare a legislatiei omenirii. In decursul vremii, sigur ca ele nu au fost respectate, cum nu sunt respectate nici in ziua de astazi.

Cinsteste pe tatal tau si pe mama ta - cine o fi tatal tau cand fecundarea este facuta in vitro? - Cine o fi mama ta cand ai fost purtat in pantec de o mama surogat? - Dar daca tatal tau este un barbat si mama ta este tot un barbat?

Sa nu fi desfranat este cea de-a saptea porunca - Pai in ziua de astazi, domnule Zgonea, statele se forteaza sa adopte legi ale desfranarii pentru ca se vorbeste tot mai des despre legea prostitutiei?

Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau - sigur ca marturia mincinoasa este pedepsita de toate legislatiile, suntem martori dintotdeauna a delatiunii si au practicat-o oamenii cu mare placere", a spus Augustin Zegrean in discursul sau.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.