Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Condrea, ofiţer SIE? Reacţia preşedintelui Comisiei SIE din Parlament

sie

Deputatul PNL Mihăiţă Calimente, preşedintele Comisiei speciale a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii Serviciului de Informaţii Externe, a avut o primă reacţie la informaţia lansată de fosta soţie a lui Dan Condrea, potrivit căreia patronul Hexi Pharma ar fi fost ofiţer SIE.

Calimente afirmă că Dan Condrea "nici vorbă să fie ofiţer SIE", iar Comisia SIE din Parlament nu va solicita informaţii suplimentare de la Serviciu pe această temă. Calimente a mai explicat că agenții SIE își desfășoară activitatea doar în afara României.

"Noi am avut o ședință a Comisiei, ieri, am avut discuții asurpa evenimentelor care se petrec și asupra discuțiilor care au loc în jurul acestor evenimente. Una dintre concluziile pe care le-am tras și pe care o știam de mult este că ofițerii SIE nu își desfășoară activitatea pe teritoriul României. SIE este un serviciu de spionaj și își desfășoară activitatea în legătură cu cetățeni români, dacă aceștia sunt semnalați de alte organe sau dacă desfășoară activități ilegale în afara țării", a declarat deputatul la Antena 3.

"S'erviciul nu are niciun fel de legătură cu activitățile desfășurate pe teritoriul României, nici vorbă ca domnul Condrea să fie ofițer sau agent SIE", a mai declarat Calimente.

Vezi şi: AUDIO/EXPLOZIV: 'Dan Condrea era ofiţer SIE. Avea protecţie de la DIPI'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.