Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele filipinez Rodrigo Duterte ȘOCHEAZĂ: E dispus să-și UCIDĂ fiul, dacă acuzațiile la adresa acestuia sunt reale

www.ibtimes.co.uk
Rodrigo Duterte

Preşedintele filipinez Rodrigo Duterte a declarat joi că ar face ca fiul său să fie ucis dacă acuzaţiile de trafic de droguri care i se aduc se vor dovedi reale şi că poliţiştii care s-ar ocupa de omorârea lui ar fi protejaţi de justiţie, relatează AFP, scrie agerpres.ro. 

În vârstă de 42 de ani, Paolo Duterte a fost audiat recent de o comisie de anchetă senatorială în legătură cu acuzaţii de trafic de droguri lansate de un senator de opoziţie. Duterte junior a dezminţit că ar fi membru al unui grup chinez care ar fi introdus ilegal în Filipine un transport uriaş de metamfetamină provenită din China. 

Preşedintele Duterte nu s-a referit direct la aceste acuzaţii, dar a repetat ce a declarat în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2016, şi anume că nici unul dintre copiii săi nu este implicat în traficul de droguri şi că ei vor fi pedepsiţi dur dacă se va dovedi că au făcut-o.

ULTIMA ORĂ - Tir răsturnat pe calea ferată, trenuri blocate


"Am spus deja că ordinul meu este următorul: 'Dacă am copii care sunt amestecaţi cu droguri, omorâţi-i pentru ca oamenii să nu aibă nimic de zis'", a declarat Duterte într-un discurs susţinut marţi seară la palatul prezidenţial din Manila în faţa unor funcţionari.

Imagini APOCALIPTICE! Uraganul Maria a devastat Puerto Rico- Străzi inundate, maşini în derivă, acoperişuri smulse și morți / VIDEO


El a mai declarat că i-a spus fiului său Paolo că ordinul este ca el să fie ucis dacă este prins şi că îi va proteja pe poliţiştii care îl vor ucide, dacă acuzaţiile se vor dovedi adevărate. 

În vârstă de 72 de ani, Duterte a câştigat alegerile prezidenţiale din 2016 datorită unei campanii care a pus în centru securitatea. El a promis să eradicheze traficul de droguri prin omorârea a aproape 100.000 de presupuşi traficanţi şi toxicomani. 

De la venirea sa la putere, poliţia a anunţat că a ucis peste 3.800 de persoane, în timp ce alte câteva mii au murit în condiţii neelucidate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.