Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Apărare a Ţării. Precizări despre situaţia de la MApN

presidency.ro
iohannis csat

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a convocat o şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării pentru ziua de joi, 14 septembrie, de la ora 11.00, a anunţat purtătoarea de cuvânt a preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi.

Printre principalele teme aflate pe ordinea de zi sunt participarea Armatei Române cu o capabilitate navală la o misiune NATO în semestrul II a anului 2017 şi stratagia naţională în domeniul prevenirii proliferării armelor de distrugere în masă. În acest context, purtătoarea de cuvânt a preşedintelui a amintit că Iohannis a comunicat în permanenţă cu premierul despre situaţia de la MApN şi înlocuirea ministrului Ţuţuianu.

"Preşedintele României a fost informat în permanenţă în legătură cu situaţia din MApN, a avut un dialog, de asemenea, cu premierul, a cerut soluţionarea problemelor situaţiei din MApN, lucru care s-a întâmplat şi lucrurile sunt cele pe care le ştiţi - premierul a primit demisia din partea ministrului, iar preşedintele a fost de acord cu poziţia premierului", a precizat purtătorul de cuvânt. 

Potrivit acestuia, vizita care va avea loc în SUA la nivelul MApN este o chestiune care ţine de organizare şi de chestiuni administrative care vor fi comunicate la momentul potrivit de către organizatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.