Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PNL Bucureşti, atac DUR după bilanţul Primarului Capitalei

PNL

Liberalul Cristian Buşoi susţine că primul an de mandat al primarului general Gabriela Vrânceanu Firea s-a încheiat "fără absolut nicio direcţie pentru Bucureşti".

"Singurul câştig după un an de mandat cu doamna Firea este imaginea primarului de Las Fierbinţi: guralivă, incapabilă şi fără absolut nicio direcţie pentru Bucureşti. De când conduce Capitala, doamna primar Gabriela Firea: a băgat RADET în insolvenţă; a demis conducerea instituţiilor subordonate primăriei, ca să pună în loc politruci din Voluntari; a înfiinţat 21 de societăţi comerciale, care vor gestiona netransparent toate serviciile Primăriei; a decorat oraşul de Paşte şi a propus concursuri de răsplătire a celui mai frumos balcon; a găsit un logo total inutil pentru Capitală, care ulterior s-a dovedit a fi copiat; a organizat concerte cu note de plată piperate de Ziua Europei şi de Dragobete", a scris Buşoi pe Facebook.

Primarul general Gabriela Firea a prezentat, vineri, bilanţul primului an de mandat, în cadrul unui eveniment găzduit de Cinema Gloria, la care au fost prezenţi toţi primarii de sector, dar şi şapte miniştri.

Citeşte şi: Lista Gabrielei Firea: Cei șapte miniștri lăudați la bilanț.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.