Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Republicii Moldova, vizită de trei zile la Bruxelles

kremlin.ru
dodon

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, începe astăzi o vizită de trei zile la Bruxelles, unde se va întâlni cu oficiali ai Uniunii Europene şi responsabili din cadrul NATO, scrie presa de la Chişinău, potrivit Agerpres.

Conform Radio Chişinău, Dodon va fi însoţit la Bruxelles de câţiva consilieri şi angajaţi ai administraţiei prezidenţiale, dar şi de ministrul-adjunct al afacerilor externe şi integrării europene, Daniela Morari. 

În timpul primei vizite oficiale, la Moscova, după preluarea mandatului prezidenţial Moscova, Dodon a afirmat că îşi doreşte să renunţe la Acordul de asociere cu UE şi o apropiere a Republicii Moldova de Uniunea Eurasiatică. A anunţat tot atunci că va solicita o întrevedere cu liderii NATO pentru a le cere să recunoască neutralitatea Republicii Moldova. 

Conform unei reprezentante a biroului de presă de la Preşedinţia Republicii Moldova, citată de deschide.md, programul delegaţiei prezidenţiale nu este încă definitivat, deşi Dodon pleacă azi spre capitala Belgiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.