Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presiune URIAȘĂ pe Liviu Dragnea pentru a accepta Operațiunea SUSPENDAREA/ SURSE

NoBullying
suspendare lovitura politica negocieri

Anunțul de ieri al președintelui PSD Liviu Dragnea că soluția suspendării președintelui este din ce în ce mai cerută nu e doar o declarație. Surse din cadrul coaliției majoritare și din PSD susțin pentru STIRIPESURSE.RO că soluția este cerută cu insistență de organizațiile PSD și ALDE din toată țara.

Vezi și: Călin Popescu Tăriceanu anunță ADEVĂRATUL CUTREMUR: Cu ce l-ar fi AMENINȚAT Iohannis

Pentru a nu lua singur  o decizie și pentru a împărți responsabilitatea cu întreg partidul, Liviu Dragnea a convocat Comitetul Executiv Național (CExN al PSD). Acest for este compus din membrii BPN al PSD + șefii filialelor județene.

În mesaje private majoritatea covârșitoare a conducerilor partidului s-au pronunțat pentru începerea procedurii de suspendare a președintelui Klaus Iohannis. Cei mai mulți susțin că așa cum a evoluat scandalul public și mai ales în lumina dezvăluirilor lui Călin Popescu Tăriceanu, președintele Iohannis nu are de gând să coopereze pentru rezolvarea problemei ci doar aplică un joc de imagine destinat să îi consacre imaginea de singurul om care se poate opune cu succes PSD-ului.

Ar mai fi și alte soluții:

-repropunerea lui Sevin Shhaideh și continuarea ”jocului” de putere cu președintele Klaus Iohannis

-desemnarea unui alt nume care să îi fie propus președintelui Klaus Iohannis pe ideea că pentru PSD e mai important Programul de guvernare și punerea în aplicare a acestuia decât continuarea unei dispute surde cu președintele României.

Comitetul Executiv Național al PSD se va reuni începând cu ora 16.00 la sediul principal al partidului din Bulevardul Kiseleff Nr.10

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.