Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prim-vicepreşedinte PDL: Ponta şi Corlăţean, pasibili de închisoare

andreea_paul_tdl

Andreea Paul, prim-vicepreşedinte PDL, susţine că Ponta si Corlatean sunt pasibili de închisoare de la 6 luni la 3 ani pentru impiedicarea exercitarii dreptului la vot, conform Codului Penal.

"Cât popcorn a mâncat Ponta în timp ce mii de români din Disporă au stat ore în șir ca să-și exercite dreptul la vot? Oare Ponta și Corlățean au citit prevederile noului Cod Penal în timp ce mâncau popcorn? Bănuiesc că au citit doar proiectul de lege al amnistiei și grațierii corupților.

Iată ce spune art. 385 din noul Cod Penal legat de împiedicarea exercitării drepturilor electorale:

(1) Împiedicarea, prin orice mijloace, a liberului exerciţiu al dreptului de a alege sau de a fi ales se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

Înainte de a fi candidat la prezidențiale, Ponta este premier. Condițiile deplorabile asigurate de guvernul PSD pentru desfășurarea alegerilor în Diasporă nu pot să rămână nesancționate. Ce măsuri a luat? Niciuna. Ce a afirmat Ponta azi noapte? Că este extrem de mândru că este român. Ce scandau românii? Demisia. Ce face Justiția? Vom vedea...

Noi știm ce trebuie să facem în turul II: alegem între șmecherie și seriozitate. Din șmecherie câștigă doar șmecherii, pe termen scurt. Din seriozitate, câștigă oamenii de treabă, pe termen lung. Vom da o șansă României lucrului bine făcut în favoarea românilor demni, cinstiți și cu bun simț. Îl vom susține pe Klaus Iohannis", se arată într-un comunicat al prim-vicepreşedintelui PDL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.