Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima apariție în direct a lui Gheorghe Mencinicopschi după ce a ieșit din închisoare: Ce a anunțat

captura Antena 3
Gheorghe Mencinicopschi

Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a apărut pentru prima dată în direct după ce a fost eliberat din închisoare. Acesta a vorbit în direct la Antena 3 despre problemele pe care le-a avut în spatele gratiilor și cum a trecut peste momentele pe care le-a petrecut în închisoare.

Citește și: Detalii cutremurătoare despre starea lui Michael Schumacher: 'Situaţia e foarte tristă'

"Nu credeam dacă o să mai apuc să fiu într-un platou de televiziune. I-am iertat pe toţi încă de la început. Aşa am găsit un suport moral. Aşa m-am simţit mult mai bine faţă de cei care mi-au făcut rău. Am avut credinţă în adevăr şi în Dumnezeu. Ce este adevărul? Aşa cum l-a întrebat Pilat pe Iisus. Ar trebui să avem referinţe pentru a înţelege ce este adevărul. Familia a fost foarte afectată. A fost un dezastru emoțional. Material suntem foarte afectați, dar sunt cu familia mea. ", a spus Mencinicopschi la Antena 3.

Citește și: Legătura dintre teroristul de la Ierusalim și Statul Islamic: Anunțul premierului israelian

Fostul director al ICA, Gheorghe Mencinicopschi, condamnat la opt ani închisoare în dosarul privatizării frauduloase a institutului a fost eliberat din închisoare la finalul anului trecut după ce a executat doi ani și o lună din pedeapsă. În cazul lui Mencinicopschi, instanţa a dispus şi confiscarea unui imobil deţinut de acesta în Otopeni, a cărui valoare a fost estimată la 456.000 euro, dar şi a mai multor terenuri din Bucureşti. Mogulul Dan Voiculescu a fost la rândul său condamnat la 10 ani de închisoare cu executare în acest caz și este acum în spatele gratiilor.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.