Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima declaraţie a noului preşedinte ANAF: Ţinta asumată din prima zi

mirela calugareanu

Mirela Călugăreanu  (în fotografie, prima din dreapta) a fost numită în funcția de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, în urma deciziei prim-ministrului, publicată în Monitorul Oficial nr 0573 din 18 iulie 2017.

Potrivit unui comunicat al ANAF, Mirela Calugareanu dispune de o experiență vastă în domeniul fiscal, de mai bine de 26 de ani, atât în activitatea de colectare a veniturilor publice, cât și în administrația publică, în general.

Vezi şi: Noul președinte ANAF, lăudat de un fost președinte al instituției: 'Sper să reziste la presiuni'

Vezi şi; Tudorel Toader, replică acidă pentru judecătorii conduşi de Dana Gîrbovan: Arată preocuparea 'sinceră' a UNJR pentru aflarea adevărului

Principalele obiective stabilite de noua conducere ANAF vizează eficientizarea colectării veniturilor bugetare, recuperarea sumelor neîncasate la buget și realizarea veniturilor bugetare prognozate pentru acest an.

La preluarea funcției, Mirela Călugăreanu, președintele ANAF, a declarat: "Împreună cu Ministerul Finanțelor Publice vom face toate demersurile necesare pentru a ne încadra în ținta de deficit de 3%. De asemenea, vom acorda o atenție sporită relației Fisc - contribuabil, pe de-o parte în vederea stimulării conformării voluntare, iar pe de altă parte pentru creșterea încrederii acestora în instituția fiscală."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.