Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima dezbatere se anunță 'FIERBINTE': Trump amenință că va invita o fostă amantă a lui Clinton

extratv.com
Donald Trump

Cu câteva ore înainte de prima dezbatere prezidenţială cu Hillary Clinton, candidatul republican Donald Trump a ameninţat să o invite în emisiune pe Gennifer Flowers, o fostă amantă a lui Bill Clinton, soţul candidatei democrate la preşedinţia SUA, relatează France Presse, conform agerpres.ro

Femeia, a cărei legătură cu fostul preşedinte american Bill Clinton datează de la sfârşitul anilor 70, a indicat că ar putea să vină. 

Cu toate acestea, Kellyanne Conway, şefa de campanie a lui Trump, nu a putut să confirme duminică dacă Gennifer Flowers va veni, limitându-se să afirme la CNN că echipa candidatului republican nu a "invitat-o în mod oficial".

Victor Ponta, propus premier. Reacția lui Adrian Năstase


"Faptul că Dacă Donald Trump îşi petrece orele înaintea dezbaterii cu astfel de lucruri arată ce fel de lider va fi, un preşedinte de grădiniţă", a estimat la acelaşi post de televiziune Robby Mook, şeful de campanie al candidatei democrate. "Acesta este un semn de avertizare, chiar înainte ca dezbaterea să înceapă, asupra lipsei lui de aptitudine, asupra tacticilor lui de intimidare, ceea ce îl face inapt să fie preşedinte", a adăugat Robby Mook. 

Ameninţarea lui Donald Trump vine după ce s-a anunţat că omul de afaceri Mark Cuban, proprietarul, între altele, al echipei de baschet Dallas Mavercks, extrem de critic la adresa candidatului republican, a fost invitat de tabăra lui Hillary Clinton să asiste la dezbatere.

Mircea Badea, REACȚIE FURIBUNDĂ: Cer anchetarea ministrului Sănătății pentru omor din culpă

Circulaţie ÎNCHISĂ pe Bucureşti-Giurgiu. Traficul a fost deviat din cauza unui accident GRAV (FOTO)

PREMIERĂ Evenimentul mondeno-politic al toamnei cu DNA la uși și cu avocații la lucru/ SURSE


Dacă el "(...) vrea să stea în rândul din faţă, poate că o voi invita pe Gennifer Flowers să stea lângă el", a postat Donald Trump într-un mesaj sâmbătă pe Twitter. 

Cazul Gennifer Flowers a fost cât pe ce să afecteze prima candidatură la preşedinţie a lui Bill Clinton în 1992. La acea vreme, el a negat că ar fi avut o relaţie cu ea. Câţiva ani mai târziu, el a admis, sub jurământ, o singură relaţie sexuala în 1977. În schimb, Flowers susţine într-o carte că relaţia lor a durat 12 ani. 

Prima dezbatere prezidenţială luni seara, la Universitatea Hofstra de lângă New York, este extrem de aşteptată şi ar putea bate recorduri de audienţă. Fiecare tabără dispune de mai multe sute de locuri în sală şi alegerea invitaţilor este întotdeauna extrem de sensibilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.