Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima IMAGINE cu Klaus Iohannis în vacanță: INCREDIBIL ce semnificație are căciula / FOTO

Președintele Klaus Iohannis e în plină vacanță! Șeful statului a plecat, alături cu soția sa, pe munte. S-a oprit la hotelul de gheață de la Bâlea Lac.

Patronul locației nu a ratat ocazia de a avea o amintire cu Iohannis. Numai că fotografia i-a pus pe gânduri pe internauți. Unii au speculat repede că fesul prezidențial, roșu, are stema Turciei.

Citește și: Vești TRAGICE despre regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a

Arnold Klingeis, cel care a publicat poza cu Iohannis este, din 2008, unul dintre cei mai tineri primari din România, reuşind, la 30 de ani, să câștige postul de edil al Avrigului, din partea FDGR (Forumul Democrat al Germanilor din România). El a devenit celebru pe plan local prin două puncte de reper ale activităţii sale: una mai puţin flatantă – la scurt timp după ce a câştigat alegerile şi-a dat examenul de bacalaureat (în realitate, însă, după propriile spuse, este absolvent cu acte în regulă în Germania, însă pentru a urma o facultate aici a fost nevoit să treacă din nou prin emoţiile Bac-ului) - şi prin proiectul „Urbanenergy“, prin care, potrivit lui Arnold Klingeis, „oraşul Avrig va deveni unul dintre centrele de vârf din România în domeniul energiei regenerabile până în anul 2020 şi va fi independent energetic până în 2030.“, scrie capital.ro. Lui îi aparţine, de altfel, şi ideea hotelului de gheaţă, de care, în momentul de faţă, se ocupă fratele mai mic, Leopold.

Președintele s-a fotografiat și cu turiștii pe care i-a întâlnit și i-au solicitat o amintire.

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.