Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima PEDEAPSĂ în rândul polițiștilor care l-au bătut pe medicul de la maternitatea Giulești: Va fi cercetat DISCIPLINAR

captura România TV
SCANDAL MEDIC POLITISTI

Ofiţerul şef de schimb al agenţilor de poliţie care l-au amendat pe medicul de la maternitatea Giuleşti va fi cercetat disciplinar, întrucât nu a întreprins demersuri pentru luarea măsurilor legale, respectiv nu a raportat ierarhic, nu a sesizat unitatea de Parchet competentă incidentul produs în trafic, informează IGPR.

De asemenea, primele rezultate ale verificărilor efectuate de ofiţerii Direcţiei Control Intern a Poliţiei Române, la nivelul Poliţiei Capitalei, arată că s-a prefigurat o posibilă faptă de ultraj şi s-a întocmit un proces-verbal din oficiu, care va fi înaintat unităţii de parchet competente.

Citește și: Informații interesante despre noul „BOUREANU”! Încasările medicului târât pe jos de polițiști și neconcordanțele din declarațiile de avere

"Agenţii de poliţie au raportat ofiţerului şef de schimb incidentul produs, atât telefonic, la câteva minute după producerea incidentului, cât şi direct, la ieşirea din serviciu, însă ofiţerul nu a întreprins demersuri pentru luarea măsurilor legale (nu a raportat ierarhic, nu a sesizat unitatea de parchet competentă), fapt pentru care s-a dispus cercetarea disciplinară a acestuia. Întrucât, din datele prezentate până în acest moment, s-a prefigurat o posibilă faptă de ultraj, s-a întocmit un proces-verbal din oficiu, care va fi înaintat unităţii de parchet competente", se arată în comunicatul IGPR.

Citește și: SPECTACULOS! Care este stațiunea din România cu cel mai PUR aer din țară .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.