Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima REACȚIE a Johannei Konta după scandalul cu Ilie Năstase: 'Nu e locul pentru așa ceva'

Inquam Photos / George Calin
Johanna Konta

Johanna Konta a oferit prima reacție după ce meciul de FED Cup cu Sorana Cîrstea a fost întrerupt la scorul de 3-1 pentru româncă în setul al doilea, după incidente în care a fost implicat și Ilie Năstase.

Căpitanul echipei de FED Cup a României, Ilie Năstase, a fost evacuat de pe teren după un conflict verbal cu arbitrul de scaun și cu persoanele aflate pe banca Marii Britanii.

"Sunt mulțumită că am revenit și am putut juca în continuare. Îmi place sportul, îmi place să joc. Sper că vom avea ocazia și mâine să jucăm tenis de calitate.

Citește și: Englezii l-au DESFIINȚAT pe Ilie Năstase: 'A venit timpul să scăpăm tenisul de el'

Nu mi se pare normal ca publicul să preia comportamentul căpitanului. Limbajul abuziv al tuturor din public a fost o consecință. După ce promovezi un asemenea limbaj, le dă curaj și celorlalți să creadă că este OK. Totul a scăpat de sub control.

Important e ceea se va întâmpla mâine pe teren. Dar aici, în acest sport, nu e locul potrivit pentru un comportament cu derapaje. Trebuie să fie o susținere fair-play, nu una în care să aducă injurii", a zis Johanna Konta la conferința de presă, potrivit gsp.ro.

De asemenea, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a Marii Britanii, Anne Keothavong, a comentat ieșirile necontrolate ale lui Ilie Năstase și l-a taxat dur pe acesta.

Citește și: Halep a INTERVENIT în scandalul provocat de Năstase: 'Ar trebui să-și ceară SCUZE'

"Nu știu unde erați în tribune. Ne așteptam la un comportament naționalist al românilor, dar nu la un limbaj colorat. Nu voi spune ceea ce ne-a spus Ilie. Nu e un limbaj potrivit pentru orice ființă umană. N-am venit pregătite pentru un abuz.

Ieri am fost pusă într-o situație extrem de delicată. Nu mă așteptam să primesc asemenea cuvinte. Au fost jigniri. Nu așa te comporți cu o femeie. Dacă erați acolo, puteați observa că a fost o situație neplăcută.

Ținând cont de istoria precedentă, nu vreau să învinovățesc pe nimeni. Cred că a fost ceva premeditat. Nici în Belgia, la precedentul meci de Fed Cup al României, nu a fost ok, din câte am înțeles. Cred că îi este greu să controleze.

Dar de acum nu cred că mai e cazul, nu cred că va mai fi în funcție. Nimănui nu i-ar plăcea să fie pus într-o astfel de situație", a zis Keothavong la conferința de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.