Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție din PNL după audierea lui Dragnea la DNA: 'Un spectacol grotesc, o palmă dată României'

PNL

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, a calificat drept "un spectacol gratuit şi grotesc" ceea ce s-a întâmplat luni dimineaţa la sediul DNA, unde a fost chemat liderul PSD Liviu Dragnea, şi spune că această întâmplare reprezintă "o palmă pe obrazul României". 

"Liviu Dragnea a oferit acolo un spectacol grotesc, fiind aşteptat şi aplaudat ca starurile rock pe vremuri de Claudiu Manda, Marian Neacşu, Paul Stănescu, Andreea Cosma. Spectacolul gratuit şi grotesc pe care îl oferă Liviu Dragnea şi PSD este o palmă pe obrazul României, o palmă pe obrazul fiecărui român, un afront la adresa tuturor oamenilor cinstiţi din această ţară, a oamenilor care respectă legea, care au încredere în sistemul de justiţiei din România. Iar această postură a lui Liviu Dragnea în care pozează, de Al Capone de Teleorman, nu face cinste nimănui", a declarat Turc într-o conferinţă de presă, potrivit agerpres.ro.

Dezvăluiri explozive despre familia lui Florian Coldea: Încă o firmă cu activitate în domeniul medical. Probleme cu Fiscul încă de la debut


Liderul judeţean al PNL a vorbit şi despre măsurile economice luate de actuala guvernare, considerând că PSD şi-a pierdut legitimitatea de a mai conduce. 

"Guvernarea PSD este una vădit iresponsabilă, bazată pe minciună, şi nenoroceşte perspectivele economice ale României. PSD şi-a trădat mandatul pe care l-a primit prin alegerile parlamentare, şi-a trădat electoratul, a pierdut legitimitatea de a guverna ţara. Cel mai bun lucru pe care ar putea să îl facă ar fi să fugă in corpore pe scara de incendiu de la Palatul Victoria", a mai spus Ioan Turc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.