Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacţie a Elenei Udrea, dupa interviul prietenei sale Alina Bica

udrea

Fosta şefă DIICOT nu a negat niciodata prietenia cu blonda de la Cotroceni. Alina Bica a vorbit despre relatia de prietenie cu Elena Udrea, in cadrul unui interviu televizat. Bica a mărturisit că a cunoscut-o cu "o altă faţetă decât o ştie restul lumii". Cu toate aceste, fosta sefa DIICOT sustine ca apropierea de Udrea "nici nu i-a folosit, nici nu i-a dăunat".

"Ne ştiam din Guvern. Am devenit prietene cu vreo trei luni înainte ca domnia sa să nu mai fie ministru, când am cunoscut-o pe mama Elenei. După ce nu a mai fost ministru, iar eu am ajuns cine am ajuns, mie mi s-a părut ca fiind o lipsă crasă de caracter să neg prietenia cu o persoană care a ales să fie prietenă cu mine când era foarte puternică în ţara asta. Eu când am fost propusă pentru funcţia de şef al DIICOT, am adus la cunoştinţă tuturor factorilor de decizie din această ţara relaţia de prietenie cu Elena Udrea", a mărturisit Alina Bica, în interviul acordat România TV.

Citeste si: Alina Bica: Șușoteam în casă când eram șefa DIICOT. Nu ieșeam dezbrăcată din baie

Contactată de jurnaliştii OBIECTIV.INFO, fosta şefă PMP, aflată în arest la domiciliu, a mărturisit că:

"Nu am reuşit să văd interviul Alinei Bica. Nu am deschis televizorul de trei săptămâni", a declarat Elena Udrea pentru obiectiv.info.

Elena Udrea a fost plasată în arest la domiciliu după ce a fost trimisă în judecată în dosarul "Gala Bute". Udrea este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi tentativă de folosire de documente inexacte pentru obţinerea de fonduri UE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.