Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacţie a Marii Britanii în scandalul Sky News: Cum se apără englezii

sky news

România a fost zguduită săptămâna trecută de un scandal imens. Conform unui material al celor de la SkyNews, din mâinile traficanţilor români ar ajunge arme la teroriştii din Statul Islamic. Autorităţile române au intervenit imediat în caz şi au demonstrat că totul a fost o făcătură.

Citeşte şi: Recep Erdogan continuă epurările în Turcia: Zeci de jurnalişti au fost arestaţi, urmează încă 100

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, le-a răspuns internauţilor români, care i-au cerut să prezinte o reacţie oficială a diplomaţiei britanice faţă de scandalul generat de reportajul trucat al jurnalistului Staurt Ramsay despre traficul de arme din România. Brummell a susţinut, într-un mesaj postat pe Twitter, că Sky News este o televiziune privată, iar executivul britanic nu poate să-şi prezinte opinia cu privire la reportajul lui Stuart Ramsay sau activităţile jurnaliştilor postului.

Citeşte şi: Jaf armat la Olimpiada de la Rio: Un campion olimpic, victima hoţilor brazilieni

Acesta a fost întrebat de ce nu a făcut Ambasada Marii Britanii de la Bucureşti niciun comentariu în legătură cu scandalul provocat de reportajul trucat al televiziunii Sky News. Diplomatul britanic a prezentat un răspuns în trei părţi, precizând că este conştient de plângerile depuse de cetăţenii români la OFCOM, autoritatea britanică de reglementare din domeniul comunicaţiilor, în ceea ce priveşte reportajul trucat al jurnalistului Stuart Ramsay despre traficul ilegal de arme din România. Însă, Paul Brummell a amintit că postul de televiziune Sky News este deţinut de o entitate privată, iar prin urmare reprezentanţii guvernului britanic nu pot comenta activitatea jurnaliştilor acestei televiziuni, conform RTV.

Citeşte şi: România s-a cutremurat: Seism în judeţul Buzău

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.