Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima şedinţă a noului guvern: Ce a decis Dacian Cioloş

dacian ciolos birou

Noul premier, Dacian Cioloş a condus prima şedinţă de guvern în care a luat primele măsuri. Cioloş a dat o ordonanţă privind reorganizarea ministerelor.

"Avem câteva modificări în structura ministerelor. Reorganizări pe partea economică, avem şi un nou minister, cel pentru dialogul social. Rămâne obiectiv prioritar dialogul cu sindicatele şi cu societatea civilă. Vrem consultari publice pe marile oboective stabilitate. Să ne deschidem către societate pentru mesaje. I+am cerut doamnei Violeta Alexandru să stabilim cât mai repede platformele de comunicare cu organizaţiile din societatea civilă, nu doar la ONG-uri, ci în sens larg", a spus Cioloş.

Citeşte şi: Mutare surpriză. Un campion k1 intră în politică

Noul premier a atenţionat că iarna nu trebuie să ia guvernul prin surprindere. "Nu aş vrea să ne prindă iarna pe nepregătite. Să vedem cum stăm în cel mai scurt timp şi să organizăm o întâlnire cu factorii responsabili pentru a vedea cum stăm", a atenţionat premierul.

Cioloş a anunţat că absorţiile de fonduri europene sunt prioritare pentru noul guvern şi că noile concursuri din ministere se fac doar pentru profesionalizarea structurilor. "Se fac angajări doar pe criterii de competenţă", a anunţat Cioloş care are ca prioritate de guvernare crearea unui buget pentru 2016 în cel mai scurt timp.

"Să arătăm clar românilor că guvernul lucrează nu doar pe termen mediu. Să fim prezenţi cu ce e de actualitate şi să arătăm că putem răspunde aşteptărilor românilor", a încheiat premierul.

Citeşte şi: Percheziţii în Bucureşti şi patru judeţe: Procurorii au ajuns la cimitire şi parcuri

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.