Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Prima umbrelă politică': Omul de afaceri pentru care Guvernul Tudose 'intimidează' autoritățile de control

enational.ro
informatori servicii umbra negocieri

Preşedintele Federaţiei Patronale din Turism, Mohammad Murad, a anunțat marți că nu este de acord cu controalele din ultima perioadă ale comisarilor de la Protecţia Consumatorilor, care fac ”mare tam-tam” dacă găsesc un hotel cu deficienţe, lucru care duce la crearea unei imagini negative în domeniu.

Receptiv la acest gen de „probleme” premierul Mihai Tudose a spus, la rândul său, că nici lui nu îi plac cei care taie în carne vie şi acolo unde nu este cazul.

Mihai Tudose dă raportul la Bruxelles. Discuții cu șeful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker

„Nu îmi plac acei eroi de peste noapte care se trezesc foarte brusc că ei sunt salvatorii naţiei şi care taie în carne vie chiar şi acolo unde nu e cazul, neaplicând nici legislaţia în vigoare pe legea prevenţiei. Bineînţeles acolo unde sunt cazuri flagrante, cu alimente stricate, spaţiu de cazare de orice altceva numai de turist nu, evident că măsurile drastice se impun şi pot fi date şi ca exemplu”, a spus Tudose imediat după ce a auzit nemulțumirile lui Murad.

După acest gen de declarații, organele de control ale statului probabil se vor gândi de 2 ori înainte să treacă pragul proprietăților fraților Murad, scrie cursdeguvernare.ro.

La acest eveniment, Murad s-a bucurat de prezența unora dintre cele mai importante figuri din politica românească, în frunte cu premierul Mihai Tudose. Șeful executivului a venit însoțit Liviu Dragnea, dar și de câțiva membri ai cabinetului, dar și de lider liberal Vasile Blaga, însoțit și el de Cătălin Predoiu, dar și mai mulți lideri politici locali din județul Constanța.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.